Gör karriär på Escowa

Vi är Nordens största producent av kundanpassade dricksvattenautomater och brinner helhjärtat för det vi gör: vattenkylare för stilla och kolsyrat vatten för kontor och offentliga miljöer. Escowa är en internationell aktör och är marknadsledande i Norden.

Escowa jobbar sedan 1986 med en produkt som är lika enkel som den är genial. Friskt vatten kommer alltid att efterfrågas som den främsta törstsläckaren, men också som arbetsgivarens bästa sätt behålla personalens koncentration på topp – hela dagen!

Vi växer och är ständigt på jakt efter nya talanger som kan stödja verksamheten och hjälpa till att gemensamt föra oss framåt.

Aktuella tjänster:

Denna är dold via designtabben


Verkstadsarbetare – träbearbetning (möbler)

En marknad i stark tillväxt

Escowa jobbar sedan 1986 med en produkt som är lika enkel som den är genial. Friskt vatten kommer alltid att efterfrågas som den främsta törstsläckaren, men också som arbetsgivarens bästa sätt behålla personalens koncentration på topp – hela dagen! 

Vi stärker upp vår produktion/lager i Stockholm med en Order/Lager/Supportmedarbetare. Vill du jobba med ett sammansvetsat team i våra lokaler på Moränvägen 9 i Vallentuna?

Order/lager/support

Huvudsakliga uppgifter kommer att innefatta kundsupport, orderhantering och beställningar. I tjänsten ingår även övriga lager och produktionsrelaterade arbetsuppgifter såsom uppackning, märkning och inleveranser av mottaget gods. Då det i tjänsten ingår teknisk support finns det behov av att kunna hjälpa till med felsökning och service av vattenautomater.

Du är pusselbiten som saknas om du:

  • har teknisk förståelse och är intresserad samt kan läsa och förstå manualer, även på engelska
  • behärskar svenska språket flytande då man har daglig kontakt med kunder och leverantörer
  • har en hög pedagogisk förmåga då man behöver vägleda kunder per telefon
  • är service minded
  • är organiserad
  • är kommunikativ (internt och externt)
  • talar och skriver engelska obehindrat
  • har hög datamognad (Winbas, Officepaket)

Vi tror att du platsar i laget om du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, truckkort och känner igen dig i ovanstående. Erfarenhet av vending-branschen är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du rapporterar till Produktionschefen.

Din ansökan

Skicka ett kortfattat CV och en beskrivning av dig själv. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Skicka din ansökan till: ansokan@escowa.se senast den 30 april.

Intresserad av att veta mer om tjänsten?

För eventuella frågor om tjänsten kontakta Fredrik Friberg på e-postadress fredrik.friberg@escowa.se 

Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång!