Vi smygintroducerade vår Cold Brew-kylare egentligen redan i slutet på sommaren förra året. Efter ingående långtidstester har vi nu valt att introducera produkten fullt ut.

Cold Brew har snabbt skapat intresse och ökat förfrågningar på mycket kortare tid än våra traditionella produkter. Vi har provat många olika sorters kaffesorter och kommit fram till våra personliga favoriter, som vi gärna hjälper till med om ni skulle önska.

Vi har också fått lära oss om kaffeextrahering och olika metoder för att få fram smak och hållbarhet som gör produkten praktisk att frakta och förvara, samtidigt som den ska smaka bra och svalka.

Fördelen med vårt eget aggregat är också att vi har rationaliserat bort kväve-funktionen, vilket gör det enklare att frakta, installera och handha. I stället använder vårt aggregat en praktisk aerator som tillsätter syre för att ge en vacker skumkrona på toppen av kaffet.

Det betyder att man endast tillsätter kaffe och kopplar maskinen till ett strömuttag och ut kommer kyld, läskande kaffedryck med en snygg skumkrona, redo att dricka.

Läs mer om Cold Brew Cooler här