Vi driver utvecklingen av dricksvattenlösningar för den nordiska marknaden

Design och utveckling har visat sig kunna stå emot även globala utmaningar och vi är stolta över att, trots rådande pandemi, kunna presentera ett samarbete som grundar sig i en bevisat god dialog med våra kunniga leverantörer och återförsäljare.

När vi nu introducerar Pro Line Compact så är det som en värdig ersättare för en av våra storsäljare, där vi har tagit vara på varenda liten detalj som har kunnat driva utvecklingen framåt. Resultatet är en vattenautomat i möbelutförande med tålig yta i stilrent högglans-laminat som gör sig lika bra i publika- som enskilda miljöer.

Förbättrad i form och funktion

Bland annat har vi gjort modellen grundare för att underlätta placering i trånga utrymmen. Vi har också förändrat designen från grunden, till ett mer sparsmakat och sobert utförande, nu helt i svart och med spännande detaljer.

Vi levererar modellen med en välbeprövad tappkran, samt en ny spillbricka som vi låtit tillverka specifikt inför lanseringen av Pro Line Compact. Den hängande spillbrickan har fått brutna hörn och en unik hammarlack i svart-silver, som också matchas av skruvar i samma färg.

Teknik som levererar

Hjärtat i Pro Line Compact är ett kvalitetsaggregat från vår egenutvecklade Escowa PWC-serie (Pro Water Cooler), som är ett tryggt och säkert val. Vår PWC-kylare ger en möjlighet att placera ventilationen i bakstycket vilket i sin tur ger en mer renodlad utformning från alla synliga vinklar, samtidigt som aggregatet levererar marknadens i särklass bästa kylkapacitet i förhållande till storlek och användarvänlighet.

För att underlätta installation och underhåll är öppningen placerad på sidogaveln. Det håller nyfikna besökare på behörigt avstånd med ett lås i stället för skruvar som på tidigare modeller. Det ger en extra trygghet utan behov av extra verktyg för att komma åt insidan av kabinettet.

En väl genomtänkt dricksvattenlösning

Med gemensamma krafter har vi skapat en kombination som kommer att utmana marknaden med en vattenautomat som är väl genomtänkt i design och funktion och till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Med Pro Line Compact erbjuder vi en dricksvattenlösning som är:

  • Lättplacerad
  • Kostnadseffektiv
  • Stilren
  • Driftsäker
  • Lättservad

Vi förutspår Pro Line Compact till att bli en ”go to”-lösning för flertalet upphandlingar i framtiden. Läs mer om Pro Line Compact här.