Ladda ner våra kataloger

Vi kallar vår produktkatalog för ”Vattenkatalogen”. Den innehåller Skandinaviens bredaste utbud av kundanpassade vattenautomater och alla tillbehör du kan tänka dig.

Ladda ner katalogen till din dator genom att högerklicka på länken nedan och välj ”Spara som” eller bläddra direkt på skärmen.

”Vattenkatalogen 2019”

I den senaste utgåvan av Vattenkatalogen skriver vi inte bara om våra vattenmaskiner och tillbehör utan pratar om värdena av vatten på jobbet, redaktionellt material och recept.

Lär dig mer om våra kompletta lösningar, filter för vatten och kaffeautomater, tapptorn och kranar och en hel serie av serveringskaraffer för att bredare kunna täcka in alla de önskemål som finns ute på fältet. Ladda ner katalogen genom att klicka på länken nedan.

”WL4 Firewallkatalogen”

Ladda ner produktkatalogen för WL4 Firewall – en revolution inom vattenautomater riktade mot sjukvård och omsorg.

Med sin unika Firewall™-teknologi i kombination med BioCote® silverbeläggning är maskinen ett 99,9999 % fullkomligt skydd mot de bakterier och organismer som kan vara ett potentiellt hot mot vår hälsa i känsliga miljöer.

För första gången finns nu en vattenautomat som klarar de högt uppställda kraven på placering i känsliga miljöer! Läs mer genom att klicka på länken nedan.

”Firewall dokumentation”

Firewall™ är vår patenterade teknologi för att med UV genomstråla vatten som har en ökad riskbild för kontaminering och därmed eliminera heterotrofa och patogenerna bakterier.

Ladda ner vårt labb-certifikat här
Ladda ner informationsbroschyren här

Meny