Hotell och restaurang

Det är inte ovanligt att man på en konferens blir sittande runt ett bord i flera timmar och det är inte alltid självklart att det finns något att dricka.

Står det en karaff med friskt vatten blir det genast mycket lättare att hålla sig alert och fokuserad på det som diskuteras. Kombinera gärna med en frukt i stället för godis och kaffe.

En konferens blir alltid lyckad med gott vatten

Vår kanske största kundgrupp är skandinaviska restauranger och konferensanläggningar, där det normalt ställs höga krav på kapacitet och driftsäkerhet.

Med vårt generösa utbud av vattenkylare finns det alltid en lösning som passar kundens önskemål och därifrån är det lätt att skräddarsy installationen med en tappkran som passar för ändamålet.

I vårt sortiment finns allt från enkla tryckknappstappar till elektroniska tapptorn med digitaldisplay för de allra största konferensanläggningarna.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med vatten i restaurangen eller konferensen?

Kontakta oss så hjälper vi dig med en lösning!