Det bästa av det bästa

Vattenkylarna är hjärtat i Escowas produktion och sedan 1986 har vi jobbat flitigt med att förfina tekniken för att få fram en så pålitlig och effektiv produkt som möjligt. Detta är vi stolta över och har därför döpt vårt sortiment till Pro Water Coolers. Det bästa av det bästa.

En bra vattenkylare ska inte bara klara av att kyla vatten så snabbt som möjligt, den ska också göra det på ett energieffektivt sätt och utan att förändra vattnets grundkaraktär. Våra vattenkylare är prisade just därför att de är tillverkade utifrån att klara grundkraven med god marginal.

Tekniken är baserad på ett torrblock och för de maskiner som kolsyrar en effektiv karbonator. Succén ligger i detaljerna och driftsäkerheten. Vi har inte lämnat något åt slumpen och tack vare att vi har kontroll på hela produktionsledet kan vi undvika obehagliga överaskningar som ofta drabbar liknande produkter som tillverkats på andra sidan jordklotet.

Färdiga att använda direkt vid leverans

Effektiv kylning i små aggregat

Bemannad teknisk support

Lyxiga bubblor tar fram det bästa i maten

Lägg där till en behaglig kolsyresättning för den lyxigt bubbliga upplevelsen så har du en perfekt vattenautomat att njuta av i många år framöver.

Stående golvmodeller, bordsmodeller eller inbyggnadsmodeller med separat tappkran – vi kan tillgodose alla önskemål oavsett om det är för kontorsbruk eller restaurang- och hotelländamål.

Escowas vattenkylare finns i fem olika utföranden och med det stora antalet monteringsalternativ är det enkelt att skapa en lösning som passar alla. Läs mer om våra vattenkylare:

Escowa PRO1  |  Escowa PRO2 Escowa PRO2 XLEscowa PRO2 XXL